top of page

MIJN LEVEN

MIJN MISSIE

MIJN VISIE

MIE_9185.JPG.jpg

Ik heet Celien, in de eerste plaats ben ik een vrouw, een vrouw met een eigen ritme, hoogtes en laagtes dat ik meer en meer begin te appreciëren in mezelf. De opeenvolgende jaren van één en hetzelfde ritme aan te houden en zelfs sneller en sneller te gaan zijn voorbij. Ik vertraag wanneer mijn lijf en hoofd dat vragen door mijn denkbeeldige 'foert'-knop in te drukken en creëer, vernieuw, speel en amuseer me ten volle wanneer ik mijn energie voel stromen. 

Ook is er mijn creativiteit die zich wil ontvouwen in dans, zang, muziek, woorden, expressie, koken, massage, yoga en de vele kleine gelukjes die ik mijn leven geïnstalleerd heb. 

In de tweede plaats ben ik mens. Ook dit alles wat ik hierboven schreef vergeet ik soms. Ik ben niet perfect, ben niet de hele dag ontspannen, ik bots ook meermaals tegen mezelf aan en maar goed ook! voor mij ligt daar de kans tot groei, tot een groter bewustzijn. 

Dan kom ik bij de vraag; Waar wil ik méér van in dit leven?

Ik wil meer vrouwen die hun eigen ritme volgen, hun eigen hart, die in hun kracht gaan staan, die hun noden onderzoeken en hun dromen invulling geven.

En ik als vrouw wil zoveel mogelijk andere vrouwen daarbij ondersteunen door samen op zoek te gaan naar meer ontspanning in lichaam en geest, hen moeiteloos en pijnloos in hun lichaam te laten bewegen. 

Zo krijg je als vrouw weer meer vertrouwen in je lijf, kan je zelf aan de slag met 'Wat voelt nu echt goed voor mij?' en op welke manier wil ik nu verder? 

'Wanneer je luistert naar het gefluister van je lijf

hoeft het niet tegen je te schreeuwen.' - Celien

Ondertussen ben ik 11 jaar massagetherapeute en werkte bij verschillende massagetherapeuten en Wellnesscentra (o.a. Antares Wellness en Thermen Kathara). Ik voelde de nood om mijn eigenheid in de massages te brengen. Ik creëer graag tijd en ruimte om mensen helemaal te kunnen laten zijn, te ontspannen. Het is net mijn persoonlijke manier van werken dat me energie geeft in mijn job.

Vanuit mijn Musical-opleiding aan het Conservatorium van Brussel kreeg ik een honger naar meer moeiteloos bewegen. Op dat moment  deed ik onbewust nog heel erg mijn best om 'goed' en 'mooi' te bewegen ten koste van mijn eigen lijf vaak. Zo verdiepte ik me in yoga. Al snel was ik meer geneigd naar de mildere vormen van yoga waarin je tijd neemt voor poses, asana's zachtjes opbouwt en heel erg focust op ademruimte. 

Ondertussen ben ik me blijven verdiepen in Yin-Yoga, Fascia release, kinesiologie, yogatherapie en werd ik geïnspireerd door het ritme van de vrouw, de kracht van haar cyclus, meditatie voor vrouwen en welke positieve effecten massage en yoga kunnen hebben op de hormoonhuishouding en het welzijn van de vrouw. 

bottom of page