WAT ZE ZEGGEN...

- Ilse Jansoone - CFO en owner of Duke and Grace - 

Voor het 2-jarig bestaan van Zen by Celien schrijf ik met plezier een aanbeveling. Even schetsen. Ik ben een ambitieuze bezige bij en bij momenten weegt dit zwaar. Celien heb ik enkele jaren geleden leren kennen. Ze gaf in het begin in ons bedrijf  Wijs yoga. Sinds de zomer ben ik een individueel traject bij Celien gestart en hoewel ik al yoga, mindfullness en ademhalingsoefeningen had gedaan via apps of op mezelf moet ik zeggen dat je in zo’n individueel traject pas echt leert hoe het moet en wat het voor je kan betekenen. In mijn ervaring heb je yogaleraars die het fysisch als een sport of die het mentaal spiritueel benaderen. In beide gevallen voel je een effect, maar het blijft oppervlakkig. Celien gaat verder. In de individuele trajecten vertrekt ze echt van je toestand mentaal en fysiek op dat moment en binnen je langere traject en begeleidt oefeningen op maat die net dit stimuleren dat je op dat moment nodig hebt. Ondertussen begeleidt ze je om deze oefeningen in je dagelijkse routine te integreren waardoor je een veel groter en duurzamer effect krijgt. Ze weet haar yoga ook perfect te combineren met massage die ook tot the core gaat en rekening houdt met lichaam en geest. Celien is iemand vol creativiteit, energie en rust die zich continu bijschoolt en werkt met de feedback van haar cliënten. Ik kan haar warm aanbevelen aan mensen die een goeie coach zoeken in duurzame en impactvolle ontspanning en in evenwicht.

 - Stefanie - 

Enkele maanden geleden kwam ik voor het eerst langs bij Zen by Celien voor een zwangerschapsmassage; heerlijke massage, helemaal ontspannen buiten gestapt, zeer aangename rustige sfeer en een top gastvrouw. Ik kom sindsdien maandelijks terug en zal na de bevalling zeker ook blijven komen.

Dankje, Celien!

 - Suzanne - 

Heerlijke massage in een ontspannen sfeer (verzorgde omgeving, muziek,...) Celien heeft een zachte persoonlijke aanpak. Een aanrader voor iedereen die nood heeft aan wat

me-time. Volledig zen buiten gegaan. Merci!

- F. -

Reeds bij het maken van de telefonische afspraak was de aangename persoonlijkheid van Celien al duidelijk. Bij de ontvangst kon dat enkel maar bevestigd worden: vriendelijkheid zou je wellicht overal kunnen verwachten , maar hier kwamen rust, huiselijkheid, welgemeende hartelijkheid en zelfs betrokkenheid je zo tegemoet. De behandeling was professioneel en efficiënt. De positieve sfeer enerzijds en de vakkundige behandeling anderzijds versterken elkaar duidelijk. Zeer fijne ervaring.