top of page

WAT ZE ZEGGEN...

Swedish Massage
Massage
Pregnancy Photoshoot
Paula Boscaljon

Ik kijk er altijd enorm naar uit. Eerst even rustig binnenkomen, ze neemt haar tijd voor je. En na de heerlijke massage voelt mijn lijf zich weer in balans en in evenwicht. De liefde voor mijn gezin kan dan weer volop stromen en mijn hart stroomt weer over. <3

 - Suzanne - 

Heerlijke massage in een ontspannen sfeer (verzorgde omgeving, muziek,...) Celien heeft een zachte persoonlijke aanpak. Een aanrader voor iedereen die nood heeft aan wat

me-time. Volledig zen buiten gegaan. Merci!

 - Stefanie - 

Enkele maanden geleden kwam ik voor het eerst langs bij Zen by Celien voor een zwangerschapsmassage; heerlijke massage, helemaal ontspannen buiten gestapt, zeer aangename rustige sfeer en een top gastvrouw. Ik kom sindsdien maandelijks terug en zal na de bevalling zeker ook blijven komen.

Dankje, Celien!

Women Practicing Yoga
- Ilse Jansoone - CFO en owner of Duke and Grace - 

Voor het 2-jarig bestaan van Zen by Celien schrijf ik met plezier een aanbeveling. Even schetsen. Ik ben een ambitieuze bezige bij en bij momenten weegt dit zwaar. Celien heb ik enkele jaren geleden leren kennen. Ze gaf in het begin in ons bedrijf  Wijs yoga. Sinds de zomer ben ik een individueel traject bij Celien gestart en hoewel ik al yoga, mindfullness en ademhalingsoefeningen had gedaan via apps of op mezelf moet ik zeggen dat je in zo’n individueel traject pas echt leert hoe het moet en wat het voor je kan betekenen. In mijn ervaring heb je yogaleraars die het fysisch als een sport of die het mentaal spiritueel benaderen. In beide gevallen voel je een effect, maar het blijft oppervlakkig. Celien gaat verder. In de individuele trajecten vertrekt ze echt van je toestand mentaal en fysiek op dat moment en binnen je langere traject en begeleidt oefeningen op maat die net dit stimuleren dat je op dat moment nodig hebt. Ondertussen begeleidt ze je om deze oefeningen in je dagelijkse routine te integreren waardoor je een veel groter en duurzamer effect krijgt. Ze weet haar yoga ook perfect te combineren met massage die ook tot the core gaat en rekening houdt met lichaam en geest. Celien is iemand vol creativiteit, energie en rust die zich continu bijschoolt en werkt met de feedback van haar cliënten. Ik kan haar warm aanbevelen aan mensen die een goeie coach zoeken in duurzame en impactvolle ontspanning en in evenwicht.

Newborn Baby
-Wikke & Andres-

Mijn eerste zwangerschap, het was onverwacht, ik voelde me dus overspoeld en vol angst… Celien hielp daar enorm bij, ze hielp ons met tips en tricks voor tijdens de zwangerschap. De oefeningen die ik samen met mijn man kon doen waren heel fijn, ze zorgden ervoor dat we samen zwanger waren. Verder hielp onze doula met het schrijven van een geboorteplan, ze gaf ons heel veel opties. Ik wist hier nog niets van, maar dankzij Celien leerde ik veel bij en kon ik goede keuzes maken. 

De bevalling zelf was heel speciaal, thuis in onze cocon. Celien stond er heel snel als we haar midden in de nacht belde, ze zorgde voor wat ruimte. Ruimte voor een dutje voor mijn man, en ik kon even ventileren tegen haar. Emoties die vastzaten kwamen er uit. Dat hielp voor de bevalling vlotter te laten gaan. Tijdens de stevige contracties kwam Celien soms masseren of warmte leggen. Dat deed enorm veel deugd. 

Toen mijn zoontje geboren werd schreef ze het liedje op, dat deelde ze een paar dagen later met ons. Prachtig. 

Ook kwam ze nog eens op bezoek nadien, wat heel gezellig was. Nababbelen over de bevalling, onze leon nog eens bewonderen. 

Zalig! Ik had het niet zonder doula gewild. 

 

~ Wikke

Bij het eerste gesprek met Celien werd het me duidelijk. Een doula is zoals een bodyguard, beschermd de dingen die wij willen voor de bevalling. De gesprekken met Celien stelde me als papa gerust, want een bevalling… klonk behoorlijk stevig en eng voor mij. 

Ook voor tijdens de zwangerschap maakte de doula een verschil. Ik had het gevoel men vrouw te kunnen helpen af en toe. Dankzij de oefeningen die Celien ons toonde. Waaronder de oefeningen met de reboso doek, zo kon ik mijn zoon als eens dragen. Tijdens de bevalling deed het enorm veel deugd dat Celien er was zodat ik nog even kon slapen, want ik wist dat mijn vrouw niet alleen was. 

Heel het verhaal even samengevat, ik ben heel blij dat we een doula hebben! 

 

~Andres

bottom of page