top of page

Moeiteloze Yoga

pijnvrij en moeiteloos in beweging komen

Yoga at Home
Women Practicing Yoga

Privé Yoga

Moeiteloos en pijnloos bewegen, dat is het doel van mijn yogatherapielessen. Door bewustzijn te creëeren en met mildheid naar je lijf te kijken gaan we samen op zoek naar wat voor jouw lijf positieve ervaringen teweegbrengt. De poses en asana's worden vaak ontrafeld in kleine behapbare bewegingen waardoor je leert je lichaam zuiver en met zo min mogelijk compensatie te bewegen. Van daaruit kunnen we opbouwen tot volwaardige asana's. En dit op het ritme van je lijf. Zo ontstaan nieuwe en gezondere bewegingspatronen. 

Yoga reeks in groep (max 5 deelnemers)

In 5 of 10 lessen bouwen we aan meer lichaamsbewustzijn, meer ontspanning en meer bewegingsvrijheid op een moeiteloze en pijnvrije manier. 

Yoga Friends
Yoga Class

Bedrijfsyoga

Yogalessen op de gewenste locatie of online yogalessen via Zoom. Zo kan iedereen binnen je bedrijf van thuis of van op het werk genieten van wat verlichting in lichaam en geest. 

Bij de groeplessen kan je kiezen tussen stoelyoga of yoga op de mat waarbij ik de focus leg op het welzijn van rug, nek en schouders. Op die manier komt er meer lichaamsbewustzijn bij jullie werknemers waardoor ze beter en energieker in hun vel zitten. 

Ook begeleid ik CEO's, CFO's en managers en dat in coaching op maat.

bottom of page